Tractaments anticel·lulítics

ELS NOSTRES SERVEIS

Tot contra la cel·lulitis!

A Beauty Room, entenem la importància de sentir-se bé amb el teu cos i la confiança que això pot aportar. Per això, oferim una varietat de tractaments anticel·lulítics dissenyats per adaptar-se a les teves necessitats específiques i ajudar-te a combatre la cel·lulitis de manera eficaç. Utilitzem tècniques avançades i productes de gamma alta per garantir resultats visibles i duradors.

Tractaments drenants

Els nostres tractaments drenants són ideals per reduir la retenció de líquids i millorar la circulació, aspectes clau en la lluita contra la cel·lulitis. 

Utilitzant massatges especialitzats i tècniques de drenatge limfàtic, ajudem a eliminar les toxines acumulades al teixit adipós, reduint l’aparença de la pell de taronja i promovent una pell més llisa i tonificada. 

Aquest tipus de tractament no només combat la cel·lulitis, sinó que també alleuja la sensació de pesadesa i millora la salut general de la pell.

Tractaments tonificants

La tonificació és crucial per tractar la cel·lulitis de manera efectiva. A Beauty Room, oferim tractaments tonificants que enforteixen i tensen els teixits de la pell, millorant-ne la fermesa i elasticitat. 

A través d’una combinació de massatges, exercicis específics i ús d’equips avançats, aconseguim estimular la producció de col·lagen i elastina. 

Aquests tractaments són especialment beneficiosos per a aquelles àrees del cos que tendeixen a perdre to amb el temps, com les cuixes, glutis i abdomen.

Cosmètica corporal d'alta gama

Per complementar els nostres tractaments anticel·lulítics, utilitzem cosmètica corporal d’alta gamma que potencia els resultats de les nostres teràpies. 

Els nostres productes estan formulats amb ingredients actius de darrera generació que penetren a les capes més profundes de la pell, proporcionant hidratació, nutrició i efectes reafirmants. Des de cremes i sèrums fins a olis essencials, cada producte ha estat seleccionat acuradament per oferir els millors beneficis anticel·lulítics.

 

A Beauty Room, ens comprometem a ajudar-te a assolir els teus objectius estètics amb un enfocament integral i personalitzat

Vine i descobreix els nostres tractaments anticel·lulítics i deixa’ns ser part del teu viatge cap a una pell més suau, ferma i saludable. T’esperem per transformar el teu cos i millorar el teu benestar!

Demana més informació o reserva una cita 

A què estàs esperant?

Demana'ns cita!

Truca’ns i demana cita per informar-te o per contractar qualsevol dels nostres tractaments. Passa a visitar-nos si ho prefereixes!

On estem?

Carrer Montserrat Roig, 1A - 08192 Sant Quirze del Vallès (Barcelona)

Horaris

Dilluns: de 16h a 20h
Dimarts a divendres:
de 10h-13.30h i de 15h-20h

ContactA

Tel. 93 721 28 28
Whatsapp: 610 790 375
beautyroombysilvia@gmail.com

× Hola! com et puc ajudar?