ZIONIC

ZIONIC Roll activa't

EFICÀCIA

ZIONIC combina en un mateix dispositiu un sistema de massatge actiu rotacional profund (MARP) amb una radiofreqüència resistiva que garanteix resultats ràpids i de màxima efectivitat en el tractament de cel·lulitis, adipositat, flaccidesa, remodelació i tonificació muscular.

VERSATILITAT

ZIONIC permet configurar de manera lliure i personalitzada tant l'energia de la RF Resistiva com la velocitat de rotació de MARP, per a adaptar el tractament a cada pacient de manera segura i eficaç. Possibilita oferir set tractaments diferenciats a un mateix pacient.

SEGURETAT

El tractament no invasiu ZIONIC exerceix una energia mecànica sobre els teixits sense exercir cap tracció sobre ells; al costat d'una radiofreqüència resistiva, que concentra l'emissió del corrent en la zona específica a tractar.

RENDIBILITAT

ZIONIC ofereix un major grau de retorn de la inversió (ROI) respecte a altres tecnologies per ser l'únic equip que incorpora radiofreqüència resistiva i el sistema MARP, obtenint resultats efectius i ràpids. Optimitza el treball en cabina, actua en menor temps.

Solicita més informació